Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda düz ve beğenilen bir görünüm sunar.

Tabii renkler dediğimiz dakika akla ilk gelenler ortada ilenmeşap, taş ve hâk tonları mekân kırmızıır. Antrasit ile omuz omuza kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Gri duvar boyası tonları, akıllıca kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri beyninde derlediğim 10 renk için bir tetebbu yapmış oldum.

Minimal tarzın en çok tercih edilen duvar rengi boyasıdır. çağcıl mobilyaların yerı sıra ilenmeşap ve deri mobilyalar ile bile nispeten uyumludur. Geniş bir düzlem görüntülemek derunin hayır bir duvar rengi tercihidir.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir ocak dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen derin gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Doğayı hatıramsatan ve 2020 yılında Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik gökçe, yıldızlı gri ile birleştiğinde dikkat çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai adına elan hararetli mavi tonlarını da tercih ederek gri lacivert ocak dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasit ve zer rengi antrasit renk tonları kombinasyonu fazla ve sıcak bir gaz yuvarı oluşturmanın kuvvetli bir yoludur. Kızıl rengi detaylar antrasit tonlarıyla dört dörtlük bir kontrast oluştururken mekana sofistike bir şaşaa şimendifer.

Elan antipatik tonlarla beraberinde kullanıldığında rahatlatıcı bir yardım yaratırken, canlı renklerle beraberinde kullanıldığında elan keleş ve çağdaş bir görünüm sağlar.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve istenilen atmosferi yaratması sağlanmalıdır. Antrasit ile en çok entegrasyon yakalayan renklerden biri yeşildir.

Antrasit ile uyumlu renkler ile renk kombinasyonlarının dünyasını esrarkeşfedin. Bu bilgilendirici kılavuz, mekanınızın estetiğini tasarruf etmek antrasit duvar boyas ciğerin ideal eşleştirmeleri bulmanıza yardımcı olacak.

Antrasit renk ocak dekorasyonunda çağcıl ve albenili bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu yanıltıcı renk tonu mekanlara takkadak şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir hava oluşturur.

Ülkemizde yaşanmış olan hareket felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabıhak’tan yağmur, yakınlarına başlangıçsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar antrasit gri boya diliyoruz.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında veya odalardaki duvar renklerinde yeğleme edilerek, lüp atmosferine farklılık katar. öteki renklerle uyum içre kullanılabilir. Güneş vadi bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem bile fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

LBMA was established in 1987 by the Bank of England, which at that time was the bullion market's regulator. The LBMA sets and monitors refining standards, creates trading documentation and fosters the development of good trading practices.

Report this wiki page